друкувати


Постійна увага влади до потреб людей – засадничий принцип програми Президента України

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-07-30 11:00:44

29 липня заступник голови – керівник апарату Івано-Франківської обласної державної адміністрації Роман Струтинський взяв участь в засіданні колегії Тисменицької районної державної адміністрації.

Він звернув увагу присутніх на комплексну рейтингову оцінку роботи району в усіх сферах діяльності, вирішення проблемних питань в галузі промисловості, сільського господарства, малого і середнього бізнесу.

За словами Романа Струтинського, зусилля влади необхідно спрямувати на легалізацію і виведення підприємств з тіньового бізнесу з метою наповнення дохідної частини бюджету та створення нових робочих місць. Також керівник апарату ОДА зупинився на питанні виконавської дисципліни керівників установ, організацій, місцевих рад району з питань розгляду звернень громадян, наголосив на постійній увазі і зв’язку між людьми та владою, виконанні програми Президента «Україна для людей».

На колегії розглянуто питання виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку і бюджету району за перше півріччя 2010 року, стану погашення заборгованості з виплати заробітної плати, підготовки загальноосвітніх шкіл до нового 2010/2011 навчального року та стану виконавської дисципліни щодо розгляду звернень громадян та роботи з документами.

З усіх питань прийнято відповідні рішення.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики ОДА