друкувати


ГАЗават Азаровщини

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-07-27 05:05:02

Прес-конференція прем’єра Азарова, що очолює т.зв. команду «проФФесіоналів та реФФорматорів», на якій він намагався аргументувати народові доцільність та безальтернативність здорощення вартості природного газу для населення з 1 серпня на 50%, яку навіть комуніст Симоненко, партія - член коаліції «тушок» у Верховній Раді, обізвав «тупим» рішенням, не переконала жодним чином слухачів у адекватності дій уряду Януковича-Азарова.

Відвертою брехнею Азарова є заява, що Україні не вистачає для побутових потреб населення 20 млрд куб.м. газу власного видобутку. Навіть можливе часткове добавлення російського газу, та виникнення «змішаної газової суміші» різних постачальників газу, аж ніяк не може призвести до 50 відсоткового зростання вартості газу для населення, в силу його визначеної справжньої величини споживання, до 20 млрд м.куб, а не понад 20 млрд чи 30 млрд куб.м.

Не спроможність уряду Януковича-Азарова виконувати свої брехливі та безвідповідальні наскрізь - фальшиві передвиборчі гасла, що з перемогою Януковича, ціна на газ в Україні зменшиться удвічі, безапеляційні безмежні соціальні обіцянки перед виборами, абсолютна бездарність менеджерських здібностей уряду Януковича-Азарова здійснювати державницькі функції виведення країни з глобальної світової фінансово-економічної кризи, намагання за будь-яку ціну оволодіти кредитом МВФ, який насправді вимагає від Януковича підвищити ціну на газ для населення, є справжньою причиною перекладання всієї фінансової відповідальності за бездарність уряду Януковича-Азарова, на кишеню простих соціально-незахищених громадян, покриваючи своїми грошима передвиборчі борги Януковича перед Фірташем за 11 млрд куб.м газу, вилученого урядом Тимошенко на користь держави України та її народу, напередодні нових місцевих виборів 31 жовтня ц.р.

Саме тому, уряд Януковича-Азарова, переживаючи, що ціна на газ може боляче вдарити виключно по електоральних симпатіях ошуканих Януковичем виборців, щодо довіри до Партії регіонів, прийняли рішення НКРЕ перенести сплату вартості за газ за підвищеним тарифом у 50% з 1 серпня на 15 жовтня. А платіжні вимоги виборці отримають вже після 31 жовтня, після голосування за ПР 31 жовтня, коли дізнаються про справжню вартість свого вибору на користь Партії регіонів.

Тепер народ України, незахищені верстви населення, прості робітники та селяни, платитимуть своїми мізерними заробітними платами вартість перебування команди Януковича-Азарова-Фірташа при владі та при газовому кориті. Вибір такої перспективи у народу України буде 31 жовтня ц.р.

Голова фракції «БЮТ» в Івано-Франківській облраді Юрій Романюк