друкувати


Тисменицькі «народники» нарешті з головою

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-07-26 01:00:36

Кілька місяців існувала без повноцінного керівництва Тисменицька районна організація Української народної партії.

Попередній голова – Володимир Дутчак, який нині обіймає посаду заступника голови Тисменицької РДА з гуманітарних питань, навесні минулого року склав свої повноваження. Проведення ж конференції, на яких було б обране нове керівництво з певних, як об’єктивних, так і суб’єктивних причин затримувалось, що створювало незручності у діяльності структури, обмежувало можливості щодо проведення статутної діяльності.

Питання вирішили збори членів організації, котрі відбулися 25 липня і, згідно статуту УНП є повноважними обирати керівні органи районної парторганізації. В результаті головою було обрано Василя Андрійчука, який з травня місяця був виконуючим обов’язки голови структури. Крім того, було обрано двох з чотирьох його заступників. Ними стали викладач Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника Михайло Кухарський та підприємець Ганна Стефанюк.

Як розповів кореспонденту Коломия ВЕБ Порталу новообраний голова, вся діяльність нового керівництва організації буде зосереджена найближчим часом на підготовці до місцевих виборах, консолідації членів структури навколо ідеї перемоги у виборчій гонці, визначення пріоритетів агітаційної роботи.

Автор: Сергій БІЛИЙ