друкувати


С.Тігіпко: В країні існує "достатньо серйозна проблема з виконавцями"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-07-23 09:30:20

Недостатня політична воля в країні заважає Україні рухатися в бік реформ. Про це заявив віце-прем'єр Сергій Тігіпко в ефірі одного з телеканалів.

"Навіть сьогодні все одно недостатня політична воля в цілому. Я говорю про владу в цілому", - сказав він.

Тігіпко також додав, що в країні існує "достатньо серйозна проблема з виконавцями".

"Якщо подивитися на тих же виконавців. То більш молоді, більш прогресивні, більш освідченні потрібні. І мені здається певні зміни нам потрібно буде робити", - уточнив він.

Нагадаємо, що раніше у партії Тігіпка "Сильна Україна" заявляли, що їхній лідер уже почав втілення реформ, проект яких анонсував перед виборами. Зокрема було заявлено, що команда Тігіпка в першу чергу зосередилася на восьми ключових напрямках: підтримка малого та середнього бізнесу, створення прозорих умов для інвесторів, зниження податкового тиску, реформа публічних фінансів і банківського сектору, європейська інтеграція, прозора приватизація та перетворення в інфраструктурних областях. У цих сферах відпрацьовується нормативна база і зроблені перші реальні кроки, - заявляли в команді віце-прем'єра.

Відзначимо також, що за словами самого Сергія Тігіпка, він прийшов в уряд, як незалежний професіонал, головний ідеолог реформ. Завданням номер один для нього була робота над тим, щоб його проект реформ, який він декларував під час президентської кампанії, став програмою перетворень уряду в цілому.

Джерело: ТСН.ua