друкувати


Ю.Костенко: УНП має перевагу перед іншими національно-патріотичними силами

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-07-21 02:30:23

Перебуваючи минулого тижня на Прикарпатті, народний депутат Юрій Костенко взяв участь в засіданні ради обласної організації Української народної партії. Про це Коломия ВЕБ Порталу розповів прес-секретар обласної структури УНП Михайло Савлюк.

З його слів, в ході свого виступу лідер «народників» розповів про свою участь у процесі прийняття 20 років тому Декларації про державний суверенітет України, про суспільно-політичну ситуацію в Україні, проте основний акцент зробив на питаннях підготовки до жовтневих місцевих виборів. Зокрема, зазначив, що сьогодні УНП має вагому перевагу перед іншими національно-патріотичними силами в тому, що зберегла свою розгалужену структуру. Її організації функціонують в більшості областей і районів України і відповідають усім вимогам, які Закон висуває до учасників виборчого процесу.

В той же час, - зазначив депутат, - сьогодні необхідно чітко визначити конкретні завдання які стоять перед партією на виборах, подбати скоординовані дії усіх національно-патріотичних сил, які братимуть участь у виборчому процесі. З цією метою, вже сьогодні на рівні центральних офісів таких партій проводяться переговори. В тому числі розглядається питання можливого їх злиття під егідою тієї структури, яка на цьогорічних місцевих виборах набере найбільшу кількість голосів.

Автор: Сергій БІЛИЙ