друкувати


В.Федоришин: Планую кілька днів відпочити

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-07-20 11:15:54

Днями прикарпатський борець Василь Федоришин у непростих поєдинках виборов золоту нагороду турніру серії Голден Гран-прі в Баку. Тріумфатор прокоментував результат змагань.

Як каже борець, з самого початку ставилося завдання здобути перемогу. "Можливо, я показав не найяскравішу боротьбу, однак – "результат на табло" і план виконано. Ще будуть збори в Алушті, і я встигну до Чемпіонату світу попрацювати над помилками.

В Баку було багато учасників світового рівня: призери Олімпійських ігор та Чемпіонатів світу та Європи. Сюди не можна було приїхати просто "збірником", допуск мали лише ліцензовані спортсмени. В моїй вазі до 60 кг, приміром, виступив японець Кенічі Юмото. У вазі 74 боровся титулований росіянин Ібрек Фарнієв. Особисто мені запам’яталися сутички з американцем та іранцем. Можливо, вони попадуться мені в суперники на Чемпіонаті світу".

Нині Федоришин планує кілька днів відпочити, а потім приступити до нормальної роботи. Він обіцяє, що до Чемпіонату світу підійде в оптимальних кондиціях.

Нагадаємо, що раніше срібний призер Олімпійських ігор цього сезону здобув перемогу на Гран-прі в Красноярську, а також виборов бронзу Кубка світу та Чемпіонату Європи.

Джерело: sport.if.ua