друкувати


А.Найдьонов зацікавився створенням на Прикарпатті центру зимового відпочинку для дітей

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-07-05 04:20:37

3 липня в Івано-Франківській області перебував народний депутат України, секретар Комітету Верховної Ради України з питань молодіжної політики, спорту та туризму Андрій Найдьонов.

Він цікавився сучасними проблемами молоді Прикарпаття, зокрема, створенням доступного житла для молоді, літнім оздоровленням дітей та підлітків, станом виконання органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування області законів щодо поліпшення соціальних умов та підтримки молодих людей.

Андрій Найдьонов зустрівся з начальником управління у справах сім’ї та молоді Ростиславом Зарембою та заступником начальника управління внутрішньої політики головного управління правової роботи та внутрішньої політики облдержадміністрації Миколою Токаренком. Йшлося про проблеми дітей із сімей мігрантів, працевлаштування молоді гірських районів, проблеми навчання дітей з багатодітних сімей тощо.

Особливу увагу було звернуто на ініціативу області щодо створення на Прикарпатті центру зимового відпочинку дітей України за типом “Артеку” та “Молодої гвардії”. Разом з Андрієм Найдьоновим на зустрічі був також перший секретар ЦК ЛКСМ України Олександр Присяжнюк.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики ОДА