друкувати


Партія регіонів проводила у Івано-Франківську обласну партконференцію

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-06-30 03:45:45

На запрошення Народного депутата України, голови обласної організації Партії регіонів Василя Чуднова голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк взяв участь у роботі обласної партконференції, що відбулася в обласній філармонії минулої суботи, 26 червня.

Делегатами конференції був 331 партієць з усіх районних та міських організацій Партії регіонів.

У роботі обласної партконференції також взяв участь і виступив перший заступник голови ПР Володимир Рибак.

Лейтмотивом доповіді лідера регіоналів Прикарпаття нардепа Василя Чуднова було: члени Партії регіонів «пройшли добру школу під час минулих виборів Президента України, здобули певний досвід, зміцніли організаційно, чисельно і якісно», а тому наступні вибори до місцевих рад «мають принести партії, почесним головою якої є лідер держави,- більшість у більшості місцевих рад Івано-Франківщини».

Михайло Вишиванюк у своєму виступі, після виступів делегатів конференції, наголосив: «Український президент Віктор Янукович, який не є президентом Центру, Сходу, Півдня, Півночі чи Заходу, а усієї України вимагає підбирати кадри управлінців на місцях не за партійною приналежністю, а виключно за професійними якостями. Президент свою передвиборчу програму «Україна для людей» виконує і «ми з вами покликані йому допомагати, кожен на своєму місці».

Голова ОДА повідомив делегатів та гостей обласної конференції ПР: починаючи з 15 липня кожне село області має розробити і затвердити програму реформування своєї економіки, соціально-економічного розвитку до 2015 року, на зразок обласної, яка вже затверджена, «щоб наші прикарпатські села стали дійсно взірцевими».

Михайло Вишиванюк пригадав делегатам партконференції: за 8 років попередньої каденції його команди в Івано-Франківській області було збудовано 94 школи, газифіковано більше 600 населених пунктів, реконструйовано 15 районних центрів. У 2004 році, на сесії обласної ради минулої каденції, було схвалено програму реконструкції ще 24 населених пунктів. Однак...

«Зараз ми цю програму обов’язково реалізуємо, - запевнив голова ОДА. - Разом з вами зробимо генеральну реконструкцію перших 20 сіл. А на опонентів, якщо вони йтимуть до людей з брехнею, з огульною критикою, як це вони уміють робити, і вже себе показали з усіх боків, не зважайте. Ви ж маєте що сказати землякам - правду , - наголосив Михайло Вишиванюк. - А правда в тім, що нова українська влада не визнає кумівства, не дасть пощади хабарникам, корупціонерам, не допомагатиме тим, хто чекає з моря погоди, а підставлятиме державне плече лише тим, хто має чіткий реальний план розвитку своєї території, хто чітко бачить економічну перспективу і знає як до неї йти».

Михайло Вишиванюк наголосив на важливості своєчасної підготовки президентської партії до наступних осінніх виборів до місцевих рад, з тим, «аби мати повну підтримку на місцях у виконанні актуальної Програми економічних реформ уряду на 2010-2014 роки».

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА