друкувати


В Українському PR-альянсі відбулися кадрові ротації

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-06-23 01:30:56

В Українському PR-альянсі (UPRA) відбулися кадрові ротації* - з 15 червня 2010 р. Президентом PR-альянсу став генеральний директор компанії Publicity Creating Валерій Курейко, що змінив на цій посаді Ніну Алі, директора PR-бюро «Дієслово».

Впродовж першого півріччя 2010 р. за безпосередньої участі UPRA реалізовано низку проектів та заходів, серед яких круглий стіл в рамках КМФР: "Нові медіа і традиційні PR: vs or together", проект "Медіа-рейтинг українських PR-агентств".

Як відзначила Ніна Алі: «Українська індустрія PR-послуг збільшила обсяги за останні півроку. Агенції відновили набір скороченого за період кризи персоналу, а клієнти повертаються до впровадження комплексних PR-кампаній. На часі – регіонально тюнінговані PR-кампанії та ще більша інтеграція new- та традиційних медіа».

Український PR-альянс розвивається згідно затвердженого плану. До кінця року планується проведення ще кількох проектів, зокрема, PR-форуму в рамках виставки REX 2010.

Як відзначив Президент Українського PR-альянсу Валерій Курейко: «PR-галузь у 2010 році демонструє подальший розвиток – активні гравці ринку привертають увагу клієнтів новими програмами, продуктами, послугами. На даний момент UPRA бачить свою місію у активному сприянні потенційному клієнту відкрити для себе можливості PR у загальному комплексі маркетингу, знайти професійну команду для впровадження PR-стратегій у життя та досягти успішних результатів».

23 червня 2010 р.

________________________

* Згідно механізму діяльності UPRA, Президент і Віце-президент Альянсу обираються на загальному засіданні, 1 раз на півріччя.

________________________

Довідка: Український PR-альянс (UPRA) - добровільне недержавне некомерційне професійне об’єднання, створене з метою надання підтримки компаніям, котрі працюють у сфері зв’язків з громадськістю, формування позитивної репутації українських PR-агенцій та зміни громадської думки зі значущих соціальних питань.

Серед пріоритетних напрямків діяльності Українського PR-альянсу:

– дослідження ринку, інформаційного простору, опитування громадської думки;

– впровадження професійних стандартів і правил;

– взаємодія з державними та громадськими організаціями, ВНЗ;

– інформування клієнтів і ЗМІ про ефективні інструменти і методи PR;

– просування і підтримка членів PR-альянсу.

Український PR-альянс відкритий для співробітництва з громадськими і професійними об’єднаннями, державними органами, засобами масової інформації та іншими зацікавленими структурами в Україні та за кордоном.

Якщо ви маєте бажання приймати участь у проектах Українського PR-альянсу чи дізнатися детальніше про його діяльність, надсилайте запит за електронний адресом: info@upra.org.ua