друкувати


Репортаж з минулого Ю.Романюка

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-06-10 05:15:23

Репортажні фото відомого в Івано-Франківську політичного діяча Юрія Романюка - це яскравий приклад того, що життя країни розвивається по спіралі. Наразі, розповідає автор, черговий викрутас, коли все майже так як 20 років тому.

Ці думки й надихнули його на виставку власних робіт. Першу, і як стверджує пан Юрій, останню. В експозиції - чорно-білі світлини колишнього студента та позаштатного кореспондента одного з прикарпатських видань. З тисячі плівок, негативів та цікавих кадрів обрав півсотні кращих. З них до експозиції потрапили 230.

За кількістю світлин виставка побила усі можливі рекорди, втричі перевершивши звичайні об'єми. Чимало з робіт - унікальні. Таких кадрів в Україні обмаль. До фотографії завжди ставився як до хобі - зізнається Юрій Романюк. Давні світлини зроблені за допомогою ось такого непрофесійного апарату. Окрім них на виставку потрапили й нові фотодоробки. Чи не найсвіжіший - "чорний вівторок" у Верховній Раді. Побоїще з димовими шашками півторамісячної давності, хоча у це й важко повірити, сфотографував звичайнісіньким мобільним телефоном.

Джерело: Радіо «Західний полюс»