друкувати


Прикарпатські бютівці прийняли рішення про перехід в опозицію до влади

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-06-02 04:35:59

Звітно-виборна конференція обласної організації партії «ВО «Батьківщина», яка знову обрала лідером прикарпатських бютівців народного депутата України Дмитра Шлемка, прийняла рішення про перехід в опозицію до місцевої виконавчої влади.

Делегати форуму також ухвалили заяву, в якій оцінюють суспільно-політичну ситуацію в Україні як наступ команди Януковича, що узурпувала владу в державі, на все українське.

«На жаль, ця антиукраїнська по своїй суті та діях влада дістала підтримку керівництва облдержадміністрації, окремих політичних сил Прикарпаття», — йдеться в заяві. Дісталося на горіхи й місцевим представникам «Нашої України», які зосталися в кріслах голів РДА чи були призначені на цю посаду. Нічим іншим, як «здачею в полон» не можна пояснити їхній перехід на бік виконавчої влади, вважають бютівці.

Тим часом «жоден член нашої партії, який займав керівні посади в структурах держадміністрацій, не працюватиме в органах місцевої виконавчої влади. Як опозиція залишаємо за собою право всіма законними формами й методами протидіяти в області команді представників Януковича, якщо вони будуть вести політику, яка нищить українську державність», — заявила конференція ОО «ВО «Батьківщина».

Джерело: Газета "Галичина"