друкувати


Венеролог Боднар не радить займатися сексом з міською владою

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-06-02 03:30:19

Голові громадської організації «Поклик нації» Тарасу Боднару заборонили копатись у завалі, що утворився на вул. Сотника Мартинця поблизу ТЦ «Мальва», що в Івано-Франківську.

Зі слів політика, він, заручившись підтримкою двох будівельних фірм: ПП «Ярковиця» та ЗАТ «Агріка» - він звернувся до першого заступника Івано-Франківського міського голови Зеновія Фітеля з проханням передати під цілковиту відповідальність ГО «Поклик нації» проведення подальших досліджень підземель в районі завалу та розкопок. Натомість Т.Боднару подякували за виявлену турботу про пам’ятки історії та архітектури і пояснили, що подібні розкопки, відповідно до вимог чинного законодавства, мають право проводити виключно науково-дослідні установи, в зв’язку з чим розкопки підлягали консервації, а в подальшому їх долю мала вирішувати спеціальна комісія.

Найбільше образило Т.Боднара те, що консервація повинна була відбутись ще в листопаді 2009 року, а натомість там відбувся зсув ґрунту та розпочалося гниття стін через сирість і контакт з повітрям. Лідер «Поклику нації» вважає, що вирішення питання розкопок затягується навмисне, щоб з мовчазної згоди міської влади, а саме: З.Фітеля та головного архітектора міста Ігоря Гаркота власник ТЦ «Мальва» Олександр Долішній зміг збудувати незаконну прибудову до приміщення пасажу, яке є пам’яткою архітектури. Мовляв, наявність провалля замаскує від громадськості будівельні роботи.

В зв’язку із зазначеним Т.Боднар назвав міську владу Івано-Франківська безплідною повією, яку не можливо запліднити ні позитивними ідеями, ні меценатськими коштами і яка єдине що може запропонувати – це секс за ваші гроші. При цьому вона ще й заражає венеричною хворобою, симптомами якої є те, що з кишень мешканців міста починають «капати кудись гроші». Зауважимо, за основним місцем роботи Тарас Боднар є лікарем-венерологом. Тож напевно він таки щось знає …

Автор: Сергій БІЛИЙ