друкувати


5-те видання книги Івана Климишина "Вчені знаходять Бога"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-05-22 03:00:25

Мистецтво гармонійного співіснування науки та релігії цей вчений опанував досконало. Це підтвердило чергове, вже 5-те видання книги Івана Климишина "Вчені знаходять Бога".

Вона стала найновішим доробком науковця, презентованим на присвяченій його роботам книжково-ілюстративній виставці. Останнє перевидання збільшило книгу чи не наполовину, розповідає автор, адже збагатив її важливим та цікавим розділом. Рік тому в світі був справжній науковий бум довкола "Формули Творця", яка з наукової точки зору обґрунтовує існування вищого розуму.

Ця теорія безпосередньо пов'язана з дослідженнями астронома та релігієзнавця Івана Климишина. Двічі поспіль його визнавав людиною року Американський біографічний інститут. Вже 17 років імя вченого носить зірка - мала планета діаметром 11 кілометрів, яка знаходиться між Марсом та Юпітером. Перша книга Івана Климишина вийшла у 1965-му. За 45 років він створив 75 монографій, підручників та науково-популярних книг. Виставка наукових доробків академіка Івана Климишина - частина проекту "Вчені Прикарпаття". Він популяризує здобутки фахівців найрізноманітніших галузей діяльності.

Джерело: Радіо «Західний полюс»