друкувати


Вчора стартував новий проект Благодійного Фонду "Ти-АНГЕЛ"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-15 10:00:33

Вчора стартував новий проект Благодійного Фонду "Ти-АНГЕЛ" - Благодійний аукціон "Купи зустріч з людиною - подаруй надію на життя!".

Учасниками та головними організаторами цього дійства виступила соціально-активна та небайдужа до проблеми дитячої онкології молодь Івано-Франківщини.

Метою проекту є збір коштів на покупку інфузійного насосу B.Braun та систем до нього. На даний момент у відділенні гематології Івано-Франківської обласної дитячої лікарні є два таких апарати, що були закуплені за кошти наших друзів та партнерів БФ "Сподіваюсь і вірю" і БФ "Луч веры" та передані БФ "Ти-АНГЕЛ" у відділення. Це капля в морі...

Вартість інфузомата B.Braun становить близько 18 000 грн.

Благодійний Аукціон триватиме понад місяць! По закінченні проекту планується проведення підсумкового Форуму із залученням представників органів місцевої влади, преси, учасників Аукціону. Найактивніші будуть нагородженні почесними дипломами БФ "Ти-АНГЕЛ".

Інфузомат - це апарат для контролю над крапельницею, він дає можливість з високою точністю регулювати швидкість введення препаратів, в організм дитини, подає сигнал при закінченні чергового флакону.

Від наявності таких апаратів у відділенні, залежать результати хіміотерапії, тобто життя дітей.

Джерело: Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»