друкувати


19 тисячам школярам уже з червня доведеться організовувати відпочинок

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-05-14 05:00:40

19 тисячам школярам уже з червня доведеться організовувати відпочинок. Відомий табір Лімниця за зміну може прийняти 175 дітей. Однак путівка туди не з дешевих - майже 2 тисячі гривень.

Тож , 60% учнів, як правило, обирають пришкільні табори, або ж інші види відпочинку. організовувати його,кажуть освітяни, допомагають різноманітні релігійні організації. Тож першочергова увага звернена на дітей з особливими потребами. Свої послуги організувати відпочинок, як для батьків ,так і для дітей пропонують різноманітні турфірми. у них вибір дуже широкий. Від турів по Україні до закордонних подорожей.

При повному гаманці ваша дитина може не лише відчути жагуче сонце та цілющу морську воду, але й потрапити до табору де вчать бути лідером та розмовляють виключно англійською. Мері ленд кемп, цьогоріч дислокуватиметься в Тернопільській області. Фахівці кажуть, що це радше не табір, а проект трейнінгової програми. На організацію літнього відпочинку цьогоріч з міської казни виділили 380 тисяч гривень. Це на 30 тисяч більше,аніж торік. Тож освітяни сподіваються, що за ці гроші вдасться здоровити більшу частину школярів.

Джерело: Радіо «Західний полюс»