друкувати


На виграні в лотерею 270 000 грн тернополянка поверне чоловіка на батьківщину

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-05-13 04:00:41

Переможниця останнього суботнього розіграшу державної лотереї «ХТО ТАМ» виграні 270 000 грн (грошовий еквівалент головного призу – квартири) витратить задля повернення в Україну свого чоловіка.

Мешканка Тернополя Ольга Носата – гравець із чималим стажем. У лотерею грає вже давно, сподіваючись таким чином поліпшити скрутне матеріальне становище родини. Як з’ясувалося, разом із чоловіком Богданом виховує двох дітей: 16-річного Василя та 8-річну Діану. Син Ольги цього року закінчує 9-й клас, хоче вивчитися на автослюсаря. Щодо пана Богдана, то він, як і багато інших мешканців західної України, шукає кращих заробітків за кордоном. Проте і пані Ольга вдома не сидить, працює в магазині. Зізнається, що дуже важко самій: треба і працювати, і поратися по господарству, і давати раду двом дітям.

Суботній виграш став приємною несподіванкою для Ольги Ігорівни. «Дуже хвилювалася і чомусь не дуже сподівалася на те, що мені пощастить. Хоча, як сказала Максиму, мені років 10 тому наснилося, що я виграла квартиру. Тоді ще й лотереї такої не було!», – розповіла вона після розіграшу в студії.

Переможниця впевнена, що відтепер, завдяки значному виграшу, її життя докорінно зміниться – з поверненням чоловіка вони заживуть разом, єдиною дружною родиною.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає родину з Тернополя з виграшем та бажає переможниці й решті українців родинного затишку і благополуччя.

Джерело: Прес-служба "М.С.Л."