друкувати


М.Вишиванюк: Стратегія розвитку регіону повинна будуватись на розробці довготермінових проектів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-05-13 06:00:48

12 травня ц.р відбулась нарада з питань підготовки Угоди регіонального розвитку між Кабінетом Міністрів України та Івано-Франківською обласною радою.

У нараді взяли участь Перший заступник міністра регіонального розвитку і будівництва України С.Романюк, заступник директора Департаменту регіональної політики Мінрегіонбуду І.Абрам'юк, голови облдержадміністрації М.Вишиванюк та обласної ради І.Олійник, заступники голови облдержадміністрації І.Зварич, І.Гусак.

Відкриваючи нараду, М.Вишиванюк зазначив: «Стратегія розвитку регіону повинна будуватись не на короткотермінових програмах, а на розробці довготермінових проектів».

Було розглянуто питання про пріоритетні напрямки співпраці між Кабінетом Міністрів України та Івано-Франківською обласною радою. З цього питання доповідав заступник голови облдержадміністрації І.Зварич.

З питання про основні засади щодо підготовки та укладання Угоди регіонального розвитку між Кабінетом Міністрів України та обласною радою доповідав Перший заступник Міністра регіонального розвитку та будівництва України С.Романюк. Він зазначив, що «…зміст Угоди – це спільне бачення проблем, де визначаємо пріоритети розвитку регіону».

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики ОДА