друкувати


Керівництво Івано-Франківщини опікуватиметься проблемами військових

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-05-12 05:00:00

Від цього часу керівництво Івано-Франківської Обласної Державної Адміністрації буде більш уважно ставитись до проблем військових частин та особового складу, які знаходяться на Прикарпатті. В цьому офіцера Західного регіонального медіа-центра, під час робочої зустрічі, запевнив заступник голови – керівник апарату Івано-Франківської ОДА Роман Струтинський.

- Ми добре знаємо всі ті проблемні питання з якими стикаються зараз військовослужбовці, - запевнив Роман Йосипович. – І керівництво ОДА добре розуміє, що на території області знаходяться військові об’єкти, що відіграють ключову роль в обороні України. Це два військові аеродроми у Івано-Франківську та Коломиї, потужний арсенал у Делятині. Отже будемо робити все можливе, щоб боєготовність наших частин була на вищому рівні.

Потрібно зазначити, що за сприяння Голови ОДА Михайла Вишиванюка вже зроблені певні кроки назустріч військовослужбовцям гарнізону. Вирішено питання з оновлення території біля Народного музею «Герої Дніпра», відкрито меморіальну дошку на честь двічі героя Радянського Союзу маршала Радянського Союзу Кирила Москаленка, тримається під контролем переміщення обласного військового комісаріату.

Автор: Підполковник Тарас ГРЕНЬ, Західний регіональний медіа-центр МО України