друкувати


М.Вишиванюк визнав, що влада не робить все необхідне для ветеранів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-05-08 08:45:00

«Ми захищали нашу Вітчизну в обіймах її величності Перемоги!» - так словами заслуженого артиста України Олександра Шиманського можна визначити девіз святкового концерту для ветеранів Великої Вітчизняної війни, який відбувся 8 травня в Івано-Франківському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. І.Франка.


В ході концерту ветеранів привітав голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк.

«Визнаю, - зазначив він, - сьогоднішня турбота влади про вас – лише незначна частина того, що ми можемо і мусимо робити».

Губернатор пообіцяв колишнім воїнам і працівникамтилу зробити все від нього і його команди залежне максимального забезпечення їх добробуту.

Перед ветеранами виступили відомі в області виконавці Володимир Коваленко, Світлана Суховій, аматорський хор ветеранів війни і праці «Фронтові друзі», муніципальний вокально-інструментальний ансамбль «Прикарпаття» палацу культури «Юність» міста Калуша, хор дитячої музичної школи №2, духовий оркестр Івано-Франківського музичного училища ім. Д.Січинського, вокальні та танцювальні колективи області.

Родзинками концерту стало виконання попурів на пісні воєнних літ хором «Фронтові друзі», а також гімн Перемоги – пісня «День звитяги» виконана В.Коваленком вперше українською та російською мовою.

Автор: Сергій БІЛИЙ