друкувати


Партійне життя на Коломийщині: Будуть працювати в опозиції

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-04-29 03:49:56
Десята звітно-виборна конференція районної організації партії ВО "Батьківщина" відбулась минулої суботи у малому залі коломийського Народного дому. Із обраних 95 делегатів прибуло 72, тож голова районної організації партії ВО "Батьківщина" Петро Книшук оголосив конференцію відкритою. Було обрано робочу президію у складі трьох осіб, серед яких був і народний депутат, голова обласної організації партії ВО "Батьківщина" Дмитро Шлемко. Петро Книшук оголосив порядок денний конференції, було обрано робочі органи: лічильну, мандатну, редакційну комісії.

По першому питанню порядку денного слово мав Петро Васильович — він звітував про виконану роботу організації за 2007-2010 року. Було названо багато фактів активної і наполегливої праці: і під час стихійного лиха, яке спіткало наш край 2008 року, і після повені, і в напружений період передвиборчої кампанії. Звучали цифри, які свідчили про велику кількість матеріальних допомог краянам, спрезентованої комп’ютерної техніки, автомобілів для сільської медицини, нового житла для підтоплених та ін. Петро Книшук детально охарактеризував результати президентських виборів на Коломийщині, відзначив добру роботу однопартійців, подякував усім за плідну співпрацю, особисто Дмитрові Шлемку. Після звітів голів ревізійної, мандатної комісії і в.о. голови фракції БЮТ у районній раді слово мали делегати конференції Богдан Болюк, Володимир Змага, Олександр Панченко, Михайло Бойко, Світлана Бойчук. Кожен аналізував зроблене, окреслив власне бачення подальшої діяльності організації.

Виступаючи перед делегатами конференції, народний депутат Дмитро Шлемко висловив задоволення роботою Коломийської районної організації партії ВО "Батьківщина", яка, за його словами, завжди була лідером серед обласних осередків, зробив ретельний аналіз виборчого процесу і причин поразки кандидата від БЮТ. Дмитро Шлемко вів мову про те, що БЮТ є лідером народних симпатій на теренах краю, тож це обов’язково знайде своє відображення на виборах до органів місцевого самоврядування. Так чи інакше, наголосив виступаючий, усіх чекає серйозна і наполеглива праця в опозиції.

Делегати проголосували за постанову конференції. Коли постало питання про вибори на новий звітний період нового голови організації, зал одностайно підтримав кандидатуру Петра Книшука. Так само було залишено ще на один термін попередній склад бюро організації. Обрали контрольно-ревізійну комісію, делегатів на обласну звітно-виборну конференцію. Після вручення найактивнішим члена організації почесних знаків партії ВО "Батьківщина" конференція завершила свою роботу.

Автор: Василина КОЖУШНА, газета "Вільний голос"
Обговорити на форумі