друкувати


Найоплачуваніші професії, які не потребують диплома

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-04-28 11:24:56
Виявляється відсутність диплома зовсім не є такою вже проблемою при працевлаштуванні. Безліч людей умудряються заробляти пристойні гроші, зовсім не маючи вищої освіти.

Як же це їм вдається? Тут вже кому що дано. Представляємо вам рейтинг найбільш високооплачуваних професій, які не потребують диплома.

Стриптизерша (стриптизер). Для цієї роботи необхідно вміти танцювати, повна відсутність сором'язливості і красиве тіло. Хоча доводиться терпіти надто відверті домагання клієнтів.

Офіціант в дорогих ресторанах, готелях. Для цієї роботи перш за все необхідна приваблива зовнішність, комунікабельність, потрібні знайомства, щоб вас влаштували на хороше місце.

Круп'є. У казино іноді набирають молодих хлопців і дівчат, яких навчають за рахунок фірми і відразу ж працевлаштовують. Потрібна приваблива зовнішність, стійкість до стресів, бажано бути "совою", так як доводиться працювати ночами.

Модель (фото-модель). Для цієї роботи необхідна відповідна фігура з певними параметрами і правильні риси обличчя.

Няні, домробітниці. Щоб працювати в хорошому місці потрібні рекомендації і фірма, яка вас працевлаштує. Часто на цих же фірмах відбувається навчання персоналу.

Репетитори. Заробіток залежить від кількості учнів. Якщо якість викладання буде високою, то батьки учнів рекламуватимуть викладача своїм знайомим.

Приватний водій. Можлива робота на власній машині (приватні перевезення). Або працювати на фірму.

Спекулянт (дрібний підприємець). Купувати дешевше, продавати дорожче. Ці принципи діяли завжди.

Доглядати за старою людиною, щоб отримати квартиру. Для цього насамперед необхідно знайти відповідну кандидатуру (літньої людини), яка б підписала з вами контракт, що в обмін на те, що ви будете за ним доглядати і оплачувати його рахунки, він заповідає вам квартиру.

Системний адміністратор і веб-дизайнер. Потрібно не вища освіта, а досвід і вміння працювати.

Секретар. Обов'язкова стійкість до стресів, вміння швидко міркувати і виплутуватися зі складних ситуацій.

Будівельник. Робота з хорошою зарплатою виключно для чоловіків. Правда, великий мінус - напружена і небезпечна робота за любої погоди.

Джерело: Работа.ria.ua
Обговорити на форумі