друкувати


Р.Шевчук: В Івано-Франківській облраді з’явилися "тушки"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-04-26 11:30:59
Депутат Івано-Франківської облради Роман Шевчук, фракція "Наша Україна", вважає, що в облраді з’явилися "тушки. Про це він заявив сьогодні у ході зборів депутатів облради, повідомляє кореспондент ІМК.

"Як і у Верховній Раді, у нас з’явилися "тушки" в обласній раді. Це люди, які залежать від влади, і вони не прийшли", - сказав Р.Шевчук.

Він вважає, що прізвища відсутніх на сесії депутатів треба опублікувати у пресі.

"Якщо у вівторок на виїзну сесію (у Київ, 27 квітня. - Ред.) вони не приїдуть, то або вони напишуть заяву про складання депутатських повноважень, або їх можна назвати зрадниками", - сказав депутат.

За його словами, у такому випадку треба запропонувати "політичним партіям і громадським організаціям піти під квартири депутатів, під їхні офіси, де вони працюють, і пікетувати, щоби сусіди і родичі знали, що їхні співмешканці є зрадниками України".

Нагадаємо, в суботу Івано-Франківська облрада об 11:00 і 14:00 не змогла розпочати позачергову сесію з розгляду питання щодо продовження терміну перебування Чорноморського Флоту Російської Федерації на території України у зв’язку з відсутністю кворуму. Облрада перенесла позачергове засідання на 26 квітня.

Обговорити на форумі