друкувати


Відбулася всеукраїнська наукова конференція молодих учених і студентів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-04-23 03:00:09
15-17 квітня 2010 року в Чернівцях молоді вчені-економісти з усієї України мали змогу презентувати власні наукові доробки. Адже в стінах Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (ЧНУ) відбулася IX Всеукраїнська наукова конференція молодих учених і студентів "Трансформація господарського механізму в умовах економічної кризи".

Як повідомляє інформаційний відділ Студентського наукового економічного товариства (СНЕТ), у конференції взяли участь більше 220 представників з 44 ВНЗ та науково-дослідних установ України, повідомляє Освітній портал.

В ході роботи конференції учасники визначили загальні закономірності та тенденції кризової економічної динаміки в контексті глобалізації та регіоналізації, розглянули характер і наслідки фінансових аспектів кризових явищ та звернули увагу на ряд інших важливих питань трансформації господарського механізму в умовах економічної кризи.

Важливим є те, що ініціатором проведення заходу стало Студентське наукове економічне товариство. Завдяки цьому конференція не мала надміру офіційного характеру - учасники могли вільно поспілкуватись між собою, обмінятися думками щодо подій та поговорити не лише про проблеми сучасної економіки, але й про ВНЗ, де вони навчаються чи працюють, на інші цікаві теми.

Обговорити на форумі