друкувати


30 мільйонів гривень буде виділено в Івано-Франківську на дороги

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-04-20 01:08:55
30 мільйонів гривень буде виділено на будівництво і реконструкцію доріг в Івано-Франківську за рахунок спеціального фонду, зокрема бюджету розвитку та видатків на проведення робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом і утриманням автомобільних доріг.

Таке рішення, яке двічі не вдавалося провести на сесії міської ради, нарешті ухвалили депутати. Визначили перелік вулиць, які буде відремонтовано в цьому році. Це, зокрема, вулиця Проектна (від вул. Гетьмана Мазепи до вул. Короля Данила); вулиці Джохара Дудаєва; Бельведерська, Миру; Новгородська (від вул. Бельведерської до вул. Тичини); Польова та вул. 24 серпня. Оголосили також про проведення тендера на такі роботи і затвердили його умови, повідомляє Івано-Франківська ОДТРК.

До ремонту доведеться долучитися і забудовникам, з вини яких зруйновані дороги. Асфальтове покриття вони повинні відновити власним коштом.

Готується звернення до обласних ради і держадміністрації та Кабінету Міністрів України про передачу вулиць Набережної імені в. Стефаника, Надрічної, Івасюка та Галицької (від моста через річку Бистриця Солотвинська до с. Угринів) з комунальної власності територіальної громади міста у загальнодержавну власність. За словами першого заступника міського голови Зіновія Фітеля, в міському бюджеті коштів на капітальний ремонт доріг, якими проходить транзитний транспорт, немає.

Обговорити на форумі