друкувати


42% вважають, що життя простих громадян України покращиться

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-04-19 07:57:02
51% українців вважає, що Президент України Віктор Янукович зможе покращити ситуацію в економіці. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив генеральний директор українського офісу Міжнародного дослідницького агентства IFAK Сергій Говоруха, оприлюднюючи моніторингові дослідження, які були проведені у містах України з 12 по 24 березня 2010 року в містах України з населенням більше 50 тисяч, передає кореспондент ІМК.

44% українців переконані, що Президент України зможе виконати більшість своїх передвиборчих обіцянок. 73% вважають, що за президентства В.Януковича відносини України та Росії покращаться, 48% респондентів переконані, що В.Янукович зможе стабілізувати політичну ситуацію в країні, а 42% вважають, що життя простих громадян України покращиться.

Також, за словами С.Говорухи, 63% опитаних українців вважають, що В.Янукович має в першу чергу вжити заходів для подолання кризи, 45% - говорять про необхідність першочергових заходів по боротьбі з корупцією, 35% - виступають за покращення відносин з Росією. 13% українців закликають В.Януковича об’єднати Захід та Схід України, а 7% респондентів говорять про реальні кроки щодо інтеграції України в ЄС та НАТО.

Обговорити на форумі