друкувати


Інтернет-магазин GameStation: Продати свою душу погодилися 7,5 тисяч користувачів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-04-19 06:48:43
1 квітня британський інтернет-магазин GameStation включив до "Угоди користувача" пункт про те, що покупець зобов'язується надати магазину свою душу в безстрокове володіння.

Таким чином магазин, який торгує ігровими консолями та іграми, вирішив перевірити, скільки покупців читають цю угоду. З її умовами кожен користувач повинен погодитися перед здійсненням покупки, повідомляє ТСН.

Як виявилося за результатами експерименту, продати свою душу погодилися 7,5 тисяч користувачів або 88% від загальної кількості покупців.

До угоди GameStation включив такий пункт: "Розміщуючи замовлення на цьому веб-сайті в перший день четвертого місяця 2010 н.е., ви погоджуєтеся надати нам можливість, яка не підлягає передачі іншій особі, заявляти про наші права, зараз і завжди, на вашу безсмертну душу. Якщо ми захочемо скористатися цією можливістю, ви погоджуєтеся відмовитися від вашої безсмертної душі і будь-яких претензій на неї протягом 5 (п'яти) робочих днів з моменту отримання письмового повідомлення від gamesation.co.uk або його авторизованих представників".

При цьому GameStation надав користувачам можливість прибрати цей пункт з угоди - для цього треба було натиснути на посилання "Анулювати передачу душі". Уважним покупцям магазин дарував купон на знижку в 5 фунтів стерлінгів.

Обговорити на форумі