друкувати


Ю.Тимошенко надасть всі докази спроб підкупу суддів КСУ

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-04-07 03:41:51
Лідер об’єднаної демократичної опозиції Юлія Тимошенко готова надати Генеральній прокуратурі докази спроб підкупу суддів Конституційного Суду України.

"Я надам письмове звернення, яке направлялося на моє ім'я, де чітко сказано, які хабарі суддям пропонувалися, які пропозиції їм лунали, як їх залякували і що з ними робили, щоб 11 суддів все ж таки проголосували проти Конституції", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні перед візитом до Генеральної прокуратури України, повідомляє офіційний сайт Юлія Тимошенко.

Водночас лідер опозиції додала, що, не зважаючи на це, сім суддів Конституційного Суду під час рейтингового голосування щодо конституційної ухвали проголосували проти узаконення нелегітимної парламентської коаліції.

"Сім суддів – це і є надія України на те, що не всі однакові і не всі готові обслуговувати Януковича в його незаконних діях", - зазначила Юлія Тимошенко.

Як відомо, 29 березня Юлія Тимошенко з посиланням на достовірні джерела в Конституційному Суді заявила, що команда Віктора Януковича пропонує суддям до 1 мільйона доларів за узаконення так званої "коаліції тушок".

Докладніше з історією питання можна ознайомитися тут >>>

Обговорити на форумі