друкувати


Існування футбольної команди "Прикарпаття" знову під знаком питання

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-04-06 06:43:34
Існування футбольної команди "Прикарпаття" знову під знаком питання. Після останньої домашньої гри Президент клубу Анатолій Ревуцький повідомив, що не вважає цей клуб професійним.

Адже у міжсезонні його покинули провідні гравці, а нині на полі грають спортсмени, котрі не відповідають рівню Першої Ліги. Така ситуація склалася через відсутність повноцінного фінансування. Наразі, за словами Ревуцького, "Прикарпаття" існує лише завдяки підтримки від міської влади. Однак, аби завершити сезон, клубові додатково потрібно як мінімум 3 мільйони гривень. Якщо їх не знайдеться, то Ревуцький погрожує піти у відставку.

Зважаючи на зміни керівництва області, каже мер, ситуація з підтримкою клубу може змінитися. Свіжі новини зі стану "Прикарпаття" стануть відомі після суботнього домашнього матчу проти "Кримтеплиці". Паралельно лідер Першої Ліги ПФК Севастополь гостюватиме в Бурштині. У турнірній таблиці обидва представники області й надалі йдуть поруч. Іванофранківці шістнадцяті, а енергетики розташувались сходинкою вище.



Джерело: Радіо "Західний полюс"
Обговорити на форумі