друкувати


М.Кульчинський: Навколо опозиційного уряду більше галасу, ніж справжньої роботи

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-04-01 07:16:04
Микола Кульчинський, народний депутат, член політради "Нашої України", наголосив, що ця політична сила ніколи не буде у об’єднаній опозиції з БЮТом.

"Ми були у коаліції з БЮТом, ми побачили крайній цинізм у поведінці Тимошенко в сенсі виконання коаліційної угоди, обіцянок виборцям. Тому в так звану об’єднану опозицію не збираємося входити", - наголосив депутат.

За словами Кульчинського, БЮТ вже довів, що за правильними словами немає відповідних дій. "Можна багато розпинатися про любов до держави - і затягувати Україну в боргову петлю, укладати угоди, які суперечать національним інтересам України. Це девальвація моралі, цінностей, патріотичної ідеї", - зазначив він, повідомляє Інформаційний сервер "Наша Україна".

"У нас свій світогляд, свій шлях - чесний. Ми відповідальні перед Україною та її громадянами", - підкреслив "нашоукраїнець".

Кульчинський підкреслив, що навколо опозиційного уряду більше галасу, ніж справжньої роботи. "Вони лише між собою ділять портфелі. Коли був опозиційний уряд Януковича, ніхто не знав, чим він займався".

Водночас депутат зазначив, що позиція "Нашої України" полягає у конструктивній опозиції. "Ми не посоромимося сказати про все, що уряд і влада зроблять доброго українському суспільству. Все, що буде суперечити інтересам України, отримає опір", - сказав "нашоукраїнець".