друкувати


У 2009-му на підготовку до Євро-2012 замість 9 млрд грн було використано лише 3

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-04-01 03:24:06
Під час сьогоднішньої зустрічі з лідерами партій, громадських і політичних організацій України Віктор Янукович, говорячи про хід підготовки до проведення фінальної частини футбольного Євро-2012, зазначив, що ця справа потребує вже цього року не менше 30 мільярдів гривень.

За словами Глави держави, із запланованих торік на підготовку до проведення Євро-2012 9 мільярдів гривень було використано лише 3 мільярди, повідомляє Офiцiйне представництво Президента України.

Віктор Янукович назвав такий стан справ незадовільним. "Сьогодні це питання знаходиться у страшному занепаді", – наголосив Віктор Янукович.

Президент зауважив, що для освоєння бюджетних коштів необхідно терміново "знайти будівельників, тих, хто займатиметься інфраструктурою – будівництвом доріг, готелів, терміналів…".

Водночас Віктор Янукович висловив упевненість, що всі завдання будуть виконані своєчасно, і роботи проводитимуться краще, ніж у попередні роки. "Але і цього року ми "розкрутимо" це питання, що є для нас одним із пріоритетних, щоб у 2012 році нам не було соромно за нашу країну, щоб ми, як господарі, могли гідно зустріти гостей, уболівальників, представників з усього світу", – підкреслив Президент України.

Обговорити на форумі