друкувати


Новообраному студентському мерові виборча кампанія обійшлася в 3000

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-03-31 02:09:13
Підсумки виборів студентського мера підбили 30 березня активісти "Громадського форуму Івано-Франківська". З їх слів у виборчому процесі взяли участь 1855 студентів місцевих ВНЗ III – IV ступеня акредитації.

Перемога дісталася студенту ІІ курсу Прикарпатського національного університету Віталію Мерінову, свої голоси за якого віддали 620 виборців. Друге і третє місця – відповідно у студента ІФНМУ Любимира Кітраля (316 голосів) та колеги віталія по університету Юрія Маларчука (201 голосів).



Як зазначалося, свою виборчу кампанію переможець побудував на пропаганді здорового способу життя. Він, зокрема, організував у себе за місцем проживання змагання з дворового хокею: залив ковзанку, власним коштом придбав відповідне спорядження і нагороди. Вже в березні ініціював проведення на міському озері змагань з оздоровчого плавання, також профінансувавши захід. Загалом, виборча кампанія вилилась Віталію у суму близько 3 тисяч гривень, частину з яких він виділив зі своєї стипендію, а частину з виборчого фонду, наданого учасникам виборчих перегонів функціонерами "Громадського форуму".

Втім, хлопець не шкодує. Незалежно від того, чи стане він заступником Івано-Франківського міського голови, він планує і надалі займати активну позицію щодо розвитку фізкультури і спорту, пропаганди здорового способу життя. Так, вже зараз він організував боксерський зал для юнаків, котрий, на його думку, дозволить забрати підлітків з вулиці, зменшить вплив шкідливих звичок. Натхнення В.Мерінову дають його власні досягнення у спорті. Нещодавно він став переможцем важливого міжнародного турніру з кік-боксінгу і безпосередньо перед прес-конференцією отримав посвідчення майстра спорту міжнародного класу.

Автор: Сергій БІЛИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі