друкувати


Івано-Франківський Рух очолив Ігор Шумега

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-03-23 10:50:03
У неділю, 21 березня, відбулася звітно-виборча конференція Івано-Франківської крайової організації Народного Руху України, на якій було обрано нового очільника організації – депутата Івано-Франківської обласної ради Ігоря Шумегу.

Участь в конференції взяли 136 делегатів. У виборах голови обласної організації в якості кандидата окрім Ігоря Шумеги також брав участь Голова Тисменицької районної організації НРУ Ярослав Єфімчук, повідомляє прес-служба Народного Руху України.

Голоси на звітно-виборчій конференції розподілилися таким чином: за Ігоря Шумегу віддали 72 голоси, Ярослава Єфімчука підтримали 63 делегати, один рухівець утримався.

Заступниками голови Івано-Франківської КО НРУ було обрано Ярослава Єфімчука, голову Рогатинської районної організації НРУ Тараса Саса, голову Калуської міської організації НРУ Олега Нижника та голову Івано-Франківської міської організації НРУ Ліліану Сімонович.

Разом з тим, одноголосно делегатами звітно-виборчої конференції було сформовано новий склад проводу та ради обласної організації НРУ.

Новообраний голова Івано-Франківської КО НРУ у коментарі Прес-центру НРУ відзначив, що планує відвідати всі організації області для налагодження внутрішньопартійного діалогу Руху на Прикарпатті. «На основі спільного бачення ситуації ми виробимо одностайне рішення щодо подальшого розвитку організації», - сказав він. В той же час Ігор Шумега наголосив, що крайова організація активізує свою участь у політичному житті Івано-Франківської області та буде діяти в руслі спільної боротьби за збереження демократії та національних цінностей в Україні.

Обговорити на форумі