друкувати


Sunday Times Travel Magazine: Рейтинг найсексуальніших міст світу

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-03-19 02:33:49
Британський журнал Sunday Times Travel Magazine опублікував рейтинг найсексуальніших міст світу.

У списку "брудної дюжини" - Рим, Гавана, Лондон, Нью-Йорк, Берлін, Париж, Севілья, Танжер, Стокгольм, Стамбул і Санкт-Петербург, повідомляє Газета.ua.

У Санкт-Петербурзі зимою закохані можуть, притулившись один до одного, переміщатися перебіжками від одного горілчаного бару до іншого. Влітку ж усі роздягаються, а кафе виставляють свої стільці назовні, що перетворює місто в один суцільний відкритий ресторан. Так уявляють собі Північну Пальміру британські любителі подорожей.

"Нам здається, що журналісти з туманного Альбіону в цьому сенсі дещо погарячкували. Для любові в зимових заметах потрібне залізне здоров'я, і влітку з "великим рестораном" поки не всі добре ...", - зазначає місцевий інформаційний ресурс Фонтанка.ру, пропонуючи своїм читачам взяти участь в опитуванні на цю тему.

Британські фахівці також закликають туристів звернути увагу на Юсуповський палац, повідомляючи, що його власник, князь Фелікс Юсупов, зазвичай відвідував театр у жіночоій сукні.

Рекомендується також сходити в лазню, де відвідувачі хльостають один одного березовими віниками. Сталіна і секс поєднують в ресторані "Зов Ілліча" з радянськими прапорами на стінах і дуже м'якою порнографією, яка транслюється з телеекранів. Там пропонується старовинна російська кухня - наприклад, щука і смажена картопля.

У музеї еротики, поєднаному з центром лікування простатиту, відвідувачі повинні звернути увагу на заспиртовану в банці частину тіла Григорія Распутіна довжиною 30 см.

З готелів рекомендують розкішну "Асторію" або більш скромну "Каса Літо". Крім того, у "Гранд-готелі Європа" є горілчаний сомельє і бар з ікрою.

Обговорити на форумі