друкувати


Генерал-полковник Г.Воробйов розпочав роботу з Львівського гарнізону

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-03-18 11:24:24
17 березня 2010 року командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковник Геннадій Воробйов розпочав триденну роботу в частинах та з’єднаннях Сухопутних військ які розташовані у Західному регіоні України.

Мета роботи командувача СВ ЗС України – перевірити повноту і якість виконання програм підготовки органів управління та військ, ознайомитись із навчально-матеріальною базою, з’ясувати стан укомплектованості частин та підрозділів особовим складом, озброєнням, військовою технікою, запасами матеріально-технічного забезпечення. Окремим пунктом у планах командувача – опрацювати питання організації служби військ та підтримання належного рівня військової дисципліни. А також, надати практичну допомогу командирам на місцях з питань керівництва військами та вирішити проблемніх питання.



Генерал-полковник Геннадій Воробйов розпочав роботу з Львівського гарнізону. Одним з перших він відвідав видовий військовий навчальний заклад – Академію Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного. Разом із начальником ВВНЗ генерал-лейтенантом Павлом Ткачуком він оглянув клуб Академії, бібліотеку, поліклініку, Центр імітаційного моделювання та кафедри навчального закладу.

Академія Сухопутних військ – військовий навчальний заклад нової формації, де створені усі належні умови для якісної та різнобічної підготовки офіцерських кадрів різних військових спеціальностей для підрозділів Сухопутних військ ЗС України. У тому, що ВВНЗ має сучасну навчально-матеріальну базу, розвинену інфраструктуру та перспективність є заслугою особового складу та керівництва Академії. – підкреслив командувач СВ ЗС України.

У середу генерал-полковник Геннадій Воробйов також побував в управлінні Західного оперативного командування де провів зустріч з керівництвом та офіцерами цього органу управління.

У четверг та п’ятницю командувач Сухопутних військ працюватиме у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки СВ ЗС України на Яворівщині та у гарнізонах на Івано-Франківщині.

Автор: Майор Володимир СКОРОСТЕЦЬКИЙ, Регіональний медіа-центр МО України (м.Львів)
Обговорити на форумі