друкувати


БЮТ: Яценюк ображений, що не отримав високу посаду

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-03-18 09:50:18
БЮТ вважає, що все бажання Яценюка створити свій опозиційний уряд – це лише ображена реакція на те, що не отримав високу посаду. Але БЮТівці навіть готові допомогти Яценюкові. Про це заявив опозиційний прем’єр, БЮТівець Сергій Соболєв в ефірі одного з телеканалів.

"Бажає пан Яценюк створити у своїй особі опозицію – прапор йому в руки, допоможемо... Тільки не треба, щоб це виглядало так: спочатку я прошусь на роботу до цього режиму, потім мені не дають цю роботу і я стаю раптом опозиціонером", - зазначив він, повідомляє ТСН.

Крім того, він наголосив: "Коли звертається той же пан Яценюк до регіоналів за підтримкою, щоб вони допомогли проголосувати зміни в регламент, бо він один є у фракції, хто формує один уряд...я вважаю це неправильним".

"Краще вже прямо заявити – я буду формувати уряд в порушення регламенту. Ми не проти цього, будь-ласка. У них тіньовий уряд, у нас опозиційний", - сказав Соболєв.

Соболєв також заявив, що засідання опозиційного уряду відбуватимуться на рідше одного разу на тиждень.

"Я не хотів би визначати чіткий графік засідань. Але, принаймні, вони будуть не рідше, ніж один раз на тиждень", - сказав він.

"Наступного тижня ви побачите офіційне перше засідання опозиційного уряду у повному складі", - повідомив БЮТівець.

Нагадаємо, Яценюк уже заявляв, що в Україні не може бути монополії на опозицію.

Він переконаний, що те, що зараз відбувається в рамках опозиції означає тільки одне – Тимошенко знов захотілося монополії на опозицію, так само як ПР сьогодні має монополію на владу.

Обговорити на форумі