друкувати


Оголошено попередній склад нового Кабміну

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-03-11 12:16:35
Джерела в Партії регіонів повідомили попередній склад нового уряду. Зокрема, на посаду прем’єр-міністра України пропонуватимуть кандидатуру Миколи Азарова.

На пост першого віце прем’єра претендує Андрій Клюєв, а також на пост віце-прем’єра з енергетичних питань – Юрій Бойко, з питань АПК – Віктор Слаута, з гуманітарних питань – Володимир Семиноженко або комуніст Ігор Алексєєв, з питань підготовки до Євро-2012 – Борис Колесніков, повідомляє ТСН.

На пост міністра фінансів пропонуватимуть Вадима Копилова, або Федора Ярошенка, на пост міністра економіки – Василя Цушка або Миколу Деркача. Головою Державної податкової адміністрації може стати Анатолій Брезвін.

Станіслав Ніколаєнко може знову очолити Міністерство освіти, також на цю посаду може претендувати Дмитро Табачник, Юрій Гайдаєв – міністерство охорони здоров’я, Михайло Куліняка – міністр культури, Яцуба – міністр регіонального розвитку і будівництва, Попов – міністр з питань ЖКХ, Василь Надрага або Петро Цибенко - міністр праці та соціальної політики, Олександр Лавринович – міністр юстиції, Нестор Шуфрич – міністр з питань надзвичайних ситуацій, Василь Присяжнюк – міністр з питань АПК.

А також на пост міністра палива та енергетики пропонують Ігоря Титенка.

Як повідомлялося, раніше президент Віктор Янукович вніс до Верховної ради кандидатури прем'єр-міністра, міністрів закордонних справ і оборони та глави СБУ, що належать до його квоти.

Зокрема, на посаду міністра закордонних справ внесено кандидатуру Костянтина Грищенка.

На посаду міністра оборони внесено кандидатуру Михайла Єжеля - екс-заступника керівника Міноборони (у 1996-2001 роках) і екс-командувача Військово-морських сил України (1996-2003 роки).

Обговорити на форумі