друкувати


Ю.Соловей: Потрібно надати можливість молодіжним лідерам потрапити у владу

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-03-10 05:25:39
"Потрібно перейти від розмитих декларацій про необхідність приходу до влади нових молодих людей, до реальних кроків, які б конкретно надавали таку можливість молодіжним лідерам і їхнім командам", - вважає лідер громадської організації. Тільки таким чином ми зможемо досягти системних змін в країні та замінити діючі на сьогодні політичні еліти.

Працюючи в цьому напрямі "Громадський Форум Івано-Франківська" залучає все більше активної та свідомої молоді до своїх проектів. Серед них: дебатні турніри, які відбувалися і у 2009-му і відбуватимуться в 2010-му, щорічні футбольні турніри для молоді, проекти "Студентська республіка", проект "Молодь має вибір", конкурс "Студент року 2009", молодіжні фотоконкурси тощо, повідомляє Прес-служба ІФООГ "Громадський Форум Івано-Франківська".



Наразі, у івано-франківських ВУЗах відбуваються "Вибори студентського мера", в ході яких студенти мають можливість потрапити у владу та втілювати у життя самостійно розроблені корисні соціальні проекти. Переможець студентських виборів стане заступником Юрія СОЛОВ’Я по питаннях реалізації молодіжної політики, у разі його обрання на посаду міського голови. Залученими до роботи в команді Громадського Форуму будуть й ті молоді люди, які запропонують найцікавіші власні проекти. Усі ці заходи, на думку голови організації, додають студентам впевненості у собі.

"Ми повинні розвивати лідерські якості у молоді, сприяти їхнім корисним починанням та давати реальну можливість завдяки власним здібностям потрапити у владу", - каже Юрій СОЛОВЕЙ.

З цією метою форумівці продовжуватимуть щороку проводити схожі молодіжні заходи, а також допомагатимуть студентам втілювати корисні соціальні проекти.

Обговорити на форумі