друкувати


"Міс Буковель 2010": Краса козачки засяяла в Карпатах

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-03-10 03:36:40
Днями відбувся п’ятий Всеукраїнський конкурс краси "Міс Буковель 2010". Одним із організаторів цього дійства був Національний Комітет "Міс Україна". Конкурс проходив в кілька етапів, у яких взяли участь представниці з багатьох міст держави. Вони щиро ділилися з глядачами своїми талантами, зуміли створити атмосферу приязні, створювали хороший настрій і ще раз довели, що українські дівчата не тільки красуні, але й розумниці, й умілиці.

Серед учасниць конкурсу були учениці випускних класів, студентки, молоді спеціалісти, однак велике захоплення викликали вони у глядачів, скажемо, навіть заворожували не тільки завдяки красі, подарованій Богом, а й всесторонності знань та вмінь. Отож, журі зовсім непросто було визначити, хто ж з 18-ти неймовірно красивих та розумних дівчат насправді зможе стати обличчям туристичного комплексу "Буковель" і вибороти право представляти його на фіналі 20 ювілейного Національного конкурсу "МІС Україна 2010".

Отож "Третьою віце-міс" стала Ірина Котова з донецького Маріуполя, корону другої красуні виборола наша землячка Ксенія Романюк з Івано-Франківська. Титул "Перша віце-міс" завоювала Марія Фурдичка зі столиці. А дівчиною, яка представлятиме курорт "Буковель" на 20 ювілейному Національному конкурсі краси "Міс Україна 2010", стала Наталія Мартиненко з козацького Луганська.

"За прагнення вчитися у своїх опонентів, пропагувати серед молоді хороші манери, переконувати, що знання і вміння – це велика сила, усі дівчата отримали не тільки квіти, а й абонементи для катання на гірськолижному курорті "Буковель", дисконтні картки, заохочувальні подарунки, - повідомили Коломия ВЕБ Портал у прес–службі гірськолижного комплексу. - Підсумок конкурсу – добрий настрій, уроки спілкування з опонентами та глядачами, відкриття нової України, вибагливої, критичної, наступальної".

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі