друкувати


Яндекс обговорює партнерство з eBay

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-02-24 04:24:19
Найбільший у світі онлайн-аукціон eBay розглядає можливість відкриття в Росії центру розробок і не виключає партнерства з якою-небудь з російських компаній, повідомив днями гендиректор eBay Джон Донахью.

"Переговори вже йдуть - зокрема, з платіжною системою "Яндекс. гроші", - розповів учасник зустрічі членів делегації з керівництвом "Яндекса" 21 лютого в Москві, повідомляє Взгляд.

Чув про переговори і голова комітету по платіжних системах Національної асоціації учасників електронної торгівлі Борис Кім; за його відомостями, в них також беруть участь система онлайн-платежів Webmoney і Об'єднана система миттєвих платежів (ОСМП).

На зустрічі з американцями мова йшла про роль і розвиток соціальних медіа в Росії, розповідає представник "Яндекса" Очир Манджіков. Цілі вести переговори на цій зустрічі не було, додає він. Але листування про партнерство з eBay йде, визнається інше близьке до "Яндексу" джерело.

Гендиректор ОСМП Володимир Лопатін зауважив лише: компанія була б рада співпраці з eBay. Зв'язатися з Webmoney вчора не вдалося, представники eBay не відповіли, пише газета "Ведомости" в середу.

Обговорити на форумі