друкувати


В.Янукович пообіцяв врахувати інтереси виборців, які підтримали Ю.Тимошенко

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-02-15 10:20:34
Віктор Янукович, обраний президентом України, обіцяє враховувати інтереси українців, які проголосували за Юлію Тимошенко. Про це він сказав в інтерв'ю російському телеканалу.

"В обов'язковому порядку будемо враховувати те, що Юлію Тимошенко підтримало 45% виборців України. І питання не в моїх особистих амбіціях, а в тому, що сьогодні потрібно знайти можливості і переконати виборців, які голосували, в тому числі за Тимошенко і за інших кандидатів, що нинішня влада здатна поліпшити їх життя, працювати ефективно, проводити ефективну зовнішню і внутрішню політику ", - сказав Віктор Янукович, повідомляє ТСН.

Відповідаючи на запитання, чи можливе збереження Юлії Тимошенко на посту прем'єр-міністра, він сказав: "Це нереально".

"Я запропонував Тимошенко піти у відставку, думаю, що вона це зробить. Краще б вона зробила це добровільно", - сказав він.

Говорячи про створення нової коаліції у Верховній Раді, він додав: "Якщо говорити перспективі, про якесь об'єднання - все можливо".

"Сьогодні мова не йде про те, що ми в політиці хочемо шукати ворогів. Сьогодні найбільший ворог в Україні - це бідність, безвідповідальність, корупція. Ось з цими ворогами нам потрібно боротися", - підкреслив Віктор Янукович.

Нагадаємо, 14 лютого Центральна виборча комісія офіційно оголосила переможцем другого туру виборів президента Віктора Януковича.

Обговорити на форумі