друкувати


Інвестиції в гідроенергетику на Прикарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-02-12 03:13:17
На Прикарпатті планують виробляти енергію з відновлювальних джерел. Одним з таких проектів є побудова гідроелектростанції, яку обласна влада розглядає в тандемі з будівництвом протиповеневих споруд.

Уже, каже заступник губернатора Тарас Парфан, є попередня угода з однією іноземною фірмою про інвестиційну підтримку даного задуму. Реальні цифри стануть відомі після повного комплексу проектної документації. Яку частину коштів іноземці дадуть без повернення залежатиме від об'ємів інвестицій в побудову гідроелектростанції.

Офіційно вручили приз переможниці розіграшу ноутбуків серед учасників пробного тестування. Нею стала випускниця природничо-математичного ліцею Христина. Окрім цього ще один ноутбук дівчина виборола і для рідної школи. Керівник закладу зізнається - дана техніка була вкрай необхідною в роботі. Однак на цьому призи від обласної адміністрації та ради не закінчуються. Вже з березня, каже голова ОДА Микола Палійчук для старшокласників вигадали нові акції. Тепер призи виборюватимуть на за щасливою лотерею, а власним розумом. Прикарпатські школи об'єднуватимуть у команди і здаватимуть тести з історії України та історії Прикарпаття. Окрім цього, будуть і заохочувальні призи - 3 ноубуки для з кращих учнів з тестування. Подібні конкурси, кажуть представники влади практикуватимуть і в культурі.



Джерело: Радіо "Західний полюс"
Обговорити на форумі