друкувати


Р.Ахметов сумнівається у формуванні нової коаліції в парламенті

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-02-12 01:03:47
Депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Рінат Ахметов сумнівається у формуванні нової коаліції в парламенті. Про це він сказав в інтерв'ю журналу "Профіль", пише ОБКОМ.

"Так, мені хотілося б, щоб саме цей парламент узяв на себе відповідальність і зробив життя кращим.

Але поки що в голосуванні я не бачив коаліції - лише більшість голосів. І мені здається, сформувати її і не вдасться. Я можу помилятися. Дай Бог, щоб я помилився", - сказав Ахметов.

При цьому він підкреслив, що парламент повинен працювати ефективно і додав, що в Раді повинна бути створена коаліція економічного росту.

Раніше лідер ПР Віктор Янукович допустив, що у разі його перемоги на виборах президента буде створена коаліція, до якої увійдуть депутати від фракцій Партії регіонів, Комуністичної партії, Блоку Литвина, а також велика частина депутатів від фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона".

У Партії регіонів стверджують, що згідно з прийнятим регламентом Верховної Ради, коаліції БЮТ, НУНС і Блоку Литвина не існує.

Проте НУНС і Блок Литвина наразі в нову коаліцію не поспішають.

Зокрема, лідер групи "За Україну" (НУНС) Вячеслав Кириленко заявив, що не піде в коаліцію з ПР, бо має з ними принципові розбіжності.

Джерело: Газета.ua
Обговорити на форумі