друкувати


У ПР не вірять, що Тимошенко може суттєво вплинути на результати виборів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-02-09 11:56:43
Оскарження результатів президентських виборів призведе лише до затримки інавгурації новообраного президента на два-три тижні.

Про це заявив регіонал Нестор Шуфрич в ефірі одного з телеканалів, коментуючи інформацію про те, що Юлія Тимошенко вирішила не визнавати перемогу Віктора Януковича на президентських виборах, повідомляє ТСН.

"Це відповідає характеру нашого опонента. Ми десь сподівалися в глибині душі, що ми будемо рухатися в Європу, але залишилися в Україні", - зазначив він.

"Нічого надзвичайного тут немає. Законом про вибори президента передбачена процедура оскарження підведення підсумків і оголошення результатів (виборів) Центрвиборчкомом. Наші опоненти можуть цим своїм законним правом скористатися", - наголосив Шуфрич.

"Хоча, на моє глибоке переконання, це вони роблять на цей раз зайве. Єдине, на що вони можуть спромогтися - це затримати процедуру інавгурації на два-три тижні", - вважає регіонал.

"Сподіваюся, що це не пов'язано з бажанням зачепитися якомога довше за владні крісла, щоб певні процеси призупинити", - додав він.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко вирішила не визнавати перемогу Віктора Януковича на виборах президента.

Таку позицію вона оголосила на засіданні фракції БЮТ у понеділок ввечері.

Тимошенко сказала: "Я ніколи не визнаю легітимність перемоги Януковича з такими виборами".

Вона поставила задачу своїм юристам готуватися до судового оскарження результатів виборів.

Також, як один з варіантів, Тимошенко озвучила проведення третього туру голосування.

Обговорити на форумі