друкувати


Даріо Срна помcтиться Греції за свою Україну

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-02-08 06:33:10
Тлом вечірніх занять "Шахтаря" стало обговорення двох тем: жеребкування відбірного етапу Євро-2012 та вибори на Україні-2010. Перший напрямок стосувався багатьох, другий - усіх, повідомляє офіційний сайт донецького "Шахтаря".

Оригінальність ситуації цього разу складалася у тому, що , українських збірників та Маріуша Левандовскі, ну, ніяким чином (крім чистої теорії) не чіпляло те, які групи сформувалися у Варшаві.

Проте Разван Рац розмірковував про те, що, звичайно, наявність збірної Франції у компанії з Румунією - це деяка складність. Але не смертельна. "У будь-якому разі, у нас немає ніяких комплексів щодо французів, - констатував румунський захисник, - Минулого разу ми, як мінімум, не програли".

Томаш Хюбшман вважає, що група I для чеської команди може бути пройдена. Хоча з іспанцями, звичайно, буде складно. Але там ще є й інші команди, у яких можна очки відбирати.

Колоритніше ж за всіх виступив Даріо Срна. Він пообіцяв Греції страшну долю. "Я помщуся за мою Україну", - такий рішучий настрій у капітана "Шахтаря". Хорватську збірну він називає фаворитом групи.

У тренуванні, що було сповнене ігровими вправами, не брали участь Рац, Тейшейра, Гай та Агахова. Перші два займалися окремо, в основному, лікували бігом старі рани. Друга пара залишилася у готелі боротися наслідками нещодавньої зустрічі з празькою "Спартою".

Ну, а коли прийшов час відправлятися з тренувальних полів до місця мешкання, на Україні як раз завершилося голосування. І через Інтернет у мобільних телефонах на команду обрушилися результати екзот-полів. За усіма версіями, з тим чи іншим відривом, але лідирував Віктор Янукович.

Футболісти, незалежно від громадянства, сприйняли новину із задоволенням. Приємно, коли відвертий уболівальник твоєї команди впевнено рухається до головного посту країни.

Обговорити на форумі