друкувати


Матч кохання – подарунок до дня святого Валентина

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-02-08 03:22:18
Незвичний подарунок приготували жінки обласного центру чоловікам з нагоди дня святого Валентина.

В цей день, з ініціативи Івано-Франківської молодіжного міськвиконкому, танцювальної школи Влада Ями та за підтримки міської влади відбудеться футбольний матч між жіночими командами "Амурчики" і "Купідончики".



Не зважаючи на той факт, що матч носитиме жартівливий святковий характер, його потенційні учасниці (а це активістки Молодіжної адміністрації, працівниці міськвиконкому, банківських та інших установ міста) всерйоз взялися за тренування та організацію заходу. Зі слів голови молодіжної адміністрації міста Ірини Рабарської, багато з них раніше не мали жодного поняття про футбол, проте у процесі наполегливих тренувань під керівництвом професійних тренерів азарт узяв своє і сьогодні багато з представниць слабкої статі по-іншому подивилися на захоплення чоловіків футболом, матчі з якого подекуди бувають для хлопців важливішими, ніж навіть зустріч з коханою.

Все тут буде за правилами футболу, - зазначає І.Рабарська, - і судді, і форма учасниць (вона буде темновишневого і білого кольору), і навіть коментатори. Щоправда, коментарі скоріш за все будуть жартівними, оскільки виконуватись вони будуть місцевими КВН-щиками. А найбільшим сюрпризом матчу повинні стати виступи групи підтримки, яка складатиметься з … хлопців.

Автор: Сергій БІЛИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі