друкувати


Позиція Тігіпка залишається ясною і незмінною

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-02-04 05:23:10
Некоректною назвав український політик Сергій Тігіпко заяву Юлії Тимошенко про те, що він відмовився її публічно підтримати через страх втратити електорат на місцевих виборах, які відбудуться наприкінці травня.

Так Тимошенко висловилась на зустрічі з активом БЮТ в Тернополі у вівторок, 2 лютого, повідомляє прес-служба Сергія Тігіпка.

Сергій Тігіпко заявив, що його позиція, озвучена одразу ж після першого туру голосування 17 січня, залишається чіткою і незмінною. "Я надто поважаю своїх виборців, аби закликати їх голосувати в другому турі за того чи іншого кандидата. І Янукович, і Тимошенко мали достатньо часу та можливостей для того, щоб показати народу свої здібності керувати країною. І я готовий прийняти будь-який вибір українців, співпрацювати з будь-яким всенародно обраним президентом – але тільки в тому випадку, якщо буде створено парламентську більшість, яка гарантуватиме реалізацію комплексу реформ, спрямованих на виведення країни з кризи і забезпечення динамічного економічного розвитку України", - сказав Сергій Тігіпко.

Коментуючи заяву Юлії Тимошенко про те, що у нас один опонент, а вірніше, ворог, політик підкреслив: "Ворогом нікого не вважаю – ні Тимошенко, ні Януковича. Таке політичне протистояння явно не сприяє об’єднанню країни".

Обговорити на форумі