друкувати


Винайти можна навіть… підгузник

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-02-04 02:12:18
Молода мама з Івано-Франківська Олена Герман вдосконалила звичайнісінький дитячий підгузник. Її новація дозволяє кожного місяця заощадити по кілька сотень, а то й тисяч гривень.

Саме стільки у родинах, де є малюки, витрачають на підгузники. "Втім, можна користуватися й пелюшками, - розповідає пані Герман, - але час й сили на їхнє прання краще використати на спілкування з крихіткою". Ще під час вагітності жінка міркувала над створенням чогось особливого для свого малятка, і коли дитя з’явилося на світ, вона взялася за роботу.

За словами пані Герман, чимало педіатрів та інших лікарів в один голос заявляють, що сучасні товари для сухості шкіри малюка. містять шкідливі речовини. Її винахід створений із сучасних екологічно чистих матеріалів. Жінка не просто викидає гель з одноразових підгузників. а виготовляє власні вироби. Так до основи з марлі чи іншого матеріалу, який швидко вбирає вологу, вона пришиває шари тканини, яка пропускає повітря і не дає малюку бути мокрим. Таким чином вона спокійна за своє сонечко. Щаслива молода мати каже, що готова з кожним роком винаходити для свого малюка щось нове і ділитися цим з іншими матерями.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Фото з архіву Олени Герман
Обговорити на форумі