друкувати


Прикарпаття: Укравтодор заборгував за виконані роботи 9,8 млрд грн

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-02-02 01:12:51
9,8 млрд грн заборгував і повинен повернути цього року підрядним організаціям за виконані раніше роботи Укравтодор. Це в той час, як фінансування галузі згідно з проектом держбюджету складає всього 9,7 млрд грн. Тож ситуація в дорожньому господарстві й надалі залишається складною.

Торік Служба автомобільних доріг в області не отримала жодної копійки із запланованих 500 млн грн Та попри все місцеві райавтодори "латали" аварійні дороги, як могли, а мостобудівники навіть зводили невеличкі мости. І все це — в борг. А починаючи з осені перейшли на чотириденний, пізніше — і на триденний робочий тиждень, повідомляє Івано-Франківська ОДТРК.

Зараз більшість із них — в непланових відпустках. А роботи непочатий край. Ще й досі незавершені об’єкти, зруйновані позаминулорічною повінню, потребують капітального ремонту сотні кілометрів автодоріг, завершення — розпочаті мости в Драгомирчанах, Микуличині, в Калуському, Косівському та Верховинському районах. І все ж дорожники не втрачають надії, що влада про них таки згадає… Принаймні коли сама зіткнеться з дорожніми проблемами.

Обговорити на форумі