друкувати


Кардинал Антонеллі: Пропаганда гомосексуалізму - це регрес, а не прогрес

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-02-01 03:45:04
Проти легалізації гомосексуальних зв'язків, усиновлення ними дітей, а також гомо-пропаганди в медіа висловився Президент Папської Ради у справах сім'ї, кардинал Енніо Антонеллі.

Після недавніх проколів, що поставили під загрозу життя сотень пасажирів, вирішили, що наміри вчинити теракт виловлюватимуть прямо з голови потенційних терористів. Майже у буквальному розумінні, повідомляє Освітній портал.

Глава ізраїльської компанії WECU Technologies Ехуд Гівон говорить: "Система проектуватиме символи на гігантські екрани в аеропортах. Символи асоціюватимуться з певними терористичними групами, про значення символів знатимуть лише члени цих груп".

Творці системи вважають, що люди не зможуть приховати реакції на знайомі образи в несподіваних місцях. Уявіть, що ви котите візок по аеропорту, і раптом бачите гігантське зображення власної матері. Реакція може бути різною: відведення очей, прискорене серцебиття, нервовий тик або прискорене дихання. Приховані камери WECU і приховані біометричні сенсори фіксуватимуть всі підозрілі реакції.

Правозахисні організації цей крок вже, м'яко кажучи, не схвалили.

Джерело: Milites Christi Imperatoris.
Обговорити на форумі