друкувати


Луценко: Мента з однієї кулі не добити

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-01-29 10:51:02
Керівник МВС Юрій Луценко, коментуючи своє звільнення з посади міністра внутрішніх справ, процитував фразу з кінофільму "Холодне літо 53-го": "мента з однієї кулі не добити!". Луценко заявив, що ініційована Партією регіонів його відставка з поста міністра внутрішніх справ не була для нього несподіванкою.

"Я розумію Партію регіонів. Вони хочуть, щоб вибори президента проходили за зразком 2004 року, з фальсифікаціями і ослабленою міліцією", - сказав він. В той же час екс-міністр був розчарований участю в голосуванні за його відставку Блоку Литвина і комуністів. "Мені за них соромно!" - сказав він.

Кажучи про свій моральний стан, екс-головний міліціонер країни сказав: "У мене зараз подвійний настрій. З одного боку, таке шоу нікому не може принести задоволення. З іншою, я не маю наміру здаватися. Як говорив один із героїв фільму "Холодне літо 53-го": мента з однієї кулі не добити!".

Нагадаємо, 28 січня Верховна рада за ініціативою Партії регіонів відправила Луценка у відставку з посади міністра внутрішніх справ. За кілька годин після цього уряд на позачерговому засіданні призначив Луценка першим заступником, виконуючим обов’язки міністра внутрішніх справ.

У свою чергу регіонал Олександр Лавринович заявив, що Партія регіонів подасть позов до суду щодо незаконності призначення Луценка виконуючим обов’язки. На його думку, це рішення було ухвалене як мінімум з двома порушеннями. "Сподівання на те, що Луценко далі буде працювати в Міністерстві внутрішніх справ є абсолютно марними", - підкреслив Лавринович, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі